Beer pong feestjes in het weekend? Simpele tips voor een gezellig weekend bij jou thuis!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
beer pong

Hier wat praktische tips voor een gezellig weekendje bij jou op de vloer.
Tegenwoordig als het weekend is, zal het je niet zijn ontgaan dat dan de American Red Cups en Beer Pong spellen overal uit de kast worden getrokken. Je ziet ze werkelijk overal op Facebook, Instagram en Snapchat voorbij vliegen, vooral tijdens het weekend.
Heb je zelf al gedacht aan een gezellig Beer Pong spel met je vrienden als je in het weekend wilt feesten?

Dan kan je het Beer Pong spel en American Red Cups nu goedkoop en snel aanschaffen bij Red Celebration voor jouw eigen huisfeestje. Die grote rode bekende Amerikaanse party cups, die je altijd in de films ziet, zijn dan absoluut de beste optie. Ideaal voor de leuke feestelijke uitstraling en de handige functionaliteit tijdens elk huisfeestje. Je hebt immers geen zin om je druk te lopen maken om gebroken glas op je vloer, door die onhandige glazen tijdens een huisfeest.

Zet ook voldoende vuilnisbakken neer, want ooh ooh, niemand houdt ervan om op te ruimen de volgende ochtend. Dat gevoel, wanneer iedereen lekker naar zijn eigen huis is vertrokken en jij die achter blijft met alle troep. Doe jezelf een plezier en verspreidt wat vuilnisbakken met enkele vuilniszakken ernaast. 1 vuilniszak is namelijk razendsnel vol. En bijna niemand zal het geduld hebben te vragen om een nieuwe vuilniszak. Alles wat er namelijk niet in past, verdwijnt al snel onder tafels, stoelen en banken. Niet ideaal voor de dag erna.
Mocht je de luxe hebben van een ruime tuin en het is mooi weer… Dan heb je natuurlijk veel minder last hiervan.
Koop al je benodigdheden van te voren, want als je alles op het laatste moment nog moet kopen en sjouwen, dan ben je waarschijnlijk te moe om het feest lang vol te houden. En met feestjes waar Beerpong bij betrokken is, heb je geen idee hoe lang de nacht nog zal duren. Dus wees hierop voorbereid zodat je lekker lang kan blijven genieten.

Er is niets ergers dan een swingend huisfeestje (na sluitingstijd van alle winkels) en je dan pas te realiseren, dat alle drankjes op zijn! Dit kan je voorkomen door je gasten zelf een flesje naar keus mee te laten nemen. Als je zelf daarnaast ook wat heb ingekocht, dan weet je altijd zeker dat je meer dan voldoende op voorraad hebt.

De rest kan je zelf wel invullen. Waar wacht je nog op!? Het is vrij simpel. Je nodigt je gezelligste vrienden uit, zorgt voor wat American Red Cups & Beer Pong. Je zet je favoriete party playlist op, koopt wat drankjes en snacks in. En voilà! Jouw weekend kan niet meer stuk. Het zal je verbazen wat voor onvergetelijke, gezellige weekenden je zal hebben met deze simpele tips. En wees niet verrast als er door iedereen weer wordt gevraagd wanneer je het volgende huisfeestje geeft.. En waarom ook niet, dit receptje is natuurlijk altijd voor herhaling vatbaar.