Een mannenhuis kan ook knus zijn

De meesten mannen hechten wat minder waarde aan interieur dan vrouwen. Een ‘’typisch mannenhuis’’ is vaak kil, ongezellig, makkelijk te onderhouden en eenvoudig. Toch zijn er een paar simpele manieren om van dat ‘’typische mannenhuis’’ een knus maar uiteraard een stoer huis te maken. Mannen opgelet, hier 4 simpele interieur ideeen om het huis knusser, warmer en gezelliger te maken.

1. Vetplantjes!

vetplantjes

Vetplantjes zijn toch echt wel de uitvinding van de eeuw. Buiten het feit dat deze plantjes voor een knus gevoel zorgen in huis, zijn ze ook nog eens enorm makkelijk te onderhouden.
Ze hoeven maar liefst 1 keer per maand een beetje water. Mannen wat willen we nog meer?
Tip: Wil je het nou echt goed doen? Koop dan ook een leuk potje waar je de plantjes in kan zetten. Dit is trouwens ook een leuk cadeau voor een huwelijksjubileum.

2. Kaarsen!

kaarsen

Kaarsen staan wel een beetje bekend om hun romantische werking in het interieur. Tegenwoordig worden kaarsen ook vaak alleen voor de sier gebruikt, op bijvoorbeeld eettafels, salontafels, boekenplanken of in vensterbanken. Maar als er dan eens onverwachts iemand je knusse huisje binnenkomt, kunnen de kaarsen natuurlijk ook aangezet worden.
Tip: Als je alle kaarsen in dezelfde kleur wilt, combineer dan de vormen en maten. Zo zorg je voor een speelser effect.

3. Kussens

kussens

Als er iets is wat een huis knus maakt, dan zijn het wel sierkussentjes. Tegenwoordig zie je de sierkussentjes niet alleen meer op de bank, maar zijn ze nu ook te vinden op de grond, in de vensterbank of zelfs op een boekenplank. Waar je ze ook neerlegt, het zal hoe dan ook een knusser effect hebben.

Tip: Combineer de maten, kleuren en materialen van de kussentjes. Dit om te voorkomen dat het er eenvoudig uit gaat zien. O ja!, een leuk/apart kleurtje maakt ook verschil.