Leuke dates voor als het straks weer lente is

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het lijkt er op dit moment buiten nog niet echt op maar de lente staat alweer voor de deur. Op 20 maart is het officieel lente en kunnen we hopelijk weer lekker naar buiten. De lente is een optimale tijd om een nieuwe vlam in je leven te ontdekken. Wij hebben daarom vijf dates bedacht die leuk zijn om te doen in de lente.

Naar de geitenboerderij
Midden in het Amsterdamse bos vind je de geitenboerderij. Naast geiten lopen er ook kippen, varkens en koeien rond op de boerderij. Jullie kunnen samen de hokken in en de geiten te eten geven en aaien.

Picknicken in een park
Zoek een leuk park bij jullie in de buurt uit, neem een mand (of tas) met lekkere hapjes en drankjes mee, en vergeet niet een zacht kleedje waar jullie lekker op kunnen zitten. Bedenk voordat je gaat wel even of het niet gisteren geregend heeft want dan krijg je namelijk een natte kont.

Ga naar een festival
De lente is het seizoen dat er weer langzaam wat festivals plaatsvinden. Vraag aan je date wat voor muziek smaakt hij/zij heeft en kijk of jullie ergens overlappen (gelijk een goede test). Zoek een leuk festival in de buurt uit en ga daar vervolgens heen.

Een boswandeling
Samen door het bos lopen is de ideale setting om eens wat meer over elkaar te weten te komen. Als jullie allebei een hond hebben kunnen jullie gelijk zien of ook die met elkaar matchen. Maar ook zonder hond is een boswandeling maken een ontzettend romantische date!

Maak een vuur in de tuin
Haal een vuurkorf en wat brandhout bij de bouwmarkt op de hoek en maak een romantisch vuur in de tuin. Als het nog wat koud is in de avond neem dan een lekkere deken mee waar jullie samen lekker onder kunnen zitten.