Leuke dates voor als het straks weer lente is

Het lijkt er op dit moment buiten nog niet echt op maar de lente staat alweer voor de deur. Op 20 maart is het officieel lente en kunnen we hopelijk weer lekker naar buiten. De lente is een optimale tijd om een nieuwe vlam in je leven te ontdekken. Wij hebben daarom vijf dates bedacht die leuk zijn om te doen in de lente.

Naar de geitenboerderij

Midden in het Amsterdamse bos vind je de geitenboerderij. Naast geiten lopen er ook kippen, varkens en koeien rond op de boerderij. Jullie kunnen samen de hokken in en de geiten te eten geven en aaien.

Een romantisch weekendje weg

Natuurlijk ga je niet als eerste date gelijk een weekend weg maar als je elkaar al iets langer kent is dit een stap die jullie nog dichter bij elkaar kan brengen! Verras je crush daarom met een romantisch weekendje weg. Voor inspiratie raad ik je aan eens te kijken op de blog van reisblog Reishonger.

Picknicken in een park

Zoek een leuk park bij jullie in de buurt uit, neem een mand (of tas) met lekkere hapjes en drankjes mee, en vergeet niet een zacht kleedje waar jullie lekker op kunnen zitten. Bedenk voordat je gaat wel even of het niet gisteren geregend heeft want dan krijg je namelijk een natte kont.

Ga naar een festival

De lente is het seizoen dat er weer langzaam wat festivals plaatsvinden. Vraag aan je date wat voor muziek smaakt hij/zij heeft en kijk of jullie ergens overlappen (gelijk een goede test). Zoek een leuk festival in de buurt uit en ga daar vervolgens heen.

Een boswandeling

Samen door het bos lopen is de ideale setting om eens wat meer over elkaar te weten te komen. Als jullie allebei een hond hebben kunnen jullie gelijk zien of ook die met elkaar matchen. Maar ook zonder hond is een boswandeling maken een ontzettend romantische date! Een echte aanrader is de Strijbeekse smokkelroute deze route is 9 kilometer lang en loopt tussen België en Nederland.

Maak een vuur in de tuin

Haal een vuurkorf en wat brandhout bij de bouwmarkt op de hoek en maak een romantisch vuur in de tuin. Als het nog wat koud is in de avond neem dan een lekkere deken mee waar jullie samen lekker onder kunnen zitten.

Eerst een date zoeken

Leuk en aardig al die tips voor een originele date, maar zie er eerst maar eentje te vinden. Naast Tinder, Bumble en Happn zijn er nog datingsites die al jaren langer actief zijn, en vaak een wat serieuzer publiek weten te bereiken. Die op meer dan alleen maar een date uit zijn, zeg maar. De site 24dating.nl heeft een Top 5 met datingsites van een behoorlijk niveau.