Wat zijn de best betaalde bijbanen?

Studenten, zeker degene die op kamers wonen, leiden vaak een duur leven. De huur moet worden betaald, levensmiddelen moeten worden aangekocht en tevens wil je wat leuke dingen kunnen blijven doen. Dit kost natuurlijk allemaal geld. Zonder ouders die geld sponsoren en met de afschaffing van de basisbeurs moet een student een goede bron van inkomsten hebben om dit alles te kunnen betalen. Hieronder vind je een overzicht van de best betaalde bijbanen zodat jij toch rond kunt komen!

Commerciële bijbanen.

Commerciële bijbanen werken vaak op basis van prestatiebonussen. Weet jij voor een bedrijf klanten, bezoekers of leden te strikken dan kun jij mooie bonussen tegemoet zien. Denk bij deze bonussen aan zo’n €100,- die jij per dag kunt verdienen.

Bijbanen in de zorg.

In de zorg valt ook lekker bij te verdienen voor studenten. Zo kun je bijvoorbeeld bedden rondrijden in ziekenhuizen of huishoudelijke hulp verlenen. Voor sommige bijbanen is het nodig dat je geneeskunde of verpleegkunde studeert, maar niet voor allemaal. Een bijbaan in de zorg kan je zo’n €12,- per uur bezorgen.

Webcare bijbanen

Steeds meer bedrijven zien kansen bij het inzetten van internet in hun marketingcommunicatie. Er zijn nog maar weinig bedrijven te vinden die geen website, of verschillende social media accounts beheren. Hierdoor stijgt de vraag naar webcare personeel. Als webcare medewerker reageer je op vragen, klachten of complimenten van klanten en zorg je ervoor dat klanten tevreden blijven. Webcare en callcenter bijbanen leveren je vaak zo’n €11,- per uur op.

Bijbaan zoeken?

Bovenstaande bijbanen verdienen niet alleen lekker, maar zijn ook erg leerzaam. Een win-win situatie dus! Ben jij op zoek naar een bijbaan? Kijk dan eens op www.zoekbijbaan.nl! Op www.zoekbijbaan.nl vind je een ruim aanbod bijbanen en vakantiewerk. Na aanmelding kun je direct solliciteren op elke bijbaan of vakantiebaan!